Júniusi újdonságok a Központi Könyvtárban

 Jennifer Probst: Keresd a tökéletest!
A Kinnections Párkereső Ügynökség egyre népszerűbb Verilyben. A siker titka, hogy két barátnője és üzlettársa mellett Kennedy Ash is hihetetlenül eredményesen végzi a munkáját. Álomrandikat szervez, és még a legfélénkebb ügyfelek is kivirulnak a kezei között. Sosem retten vissza a nehézségektől – még akkor sem, amikor Nate Ellison Raymond Dunkle-lel kerül szembe. Nem elég, hogy a férfi atomtudós, de ráadásul mérhetetlenül ellenszenves is. Kennedy megfogadja, hogy kerül amibe kerül, ő bizony átformálja ezt a szörnyeteget, és a férfiból lesz a legjobb parti a városban. A magabiztosnak látszó Kennedy ugyanakkor a saját magánéletét tekintve tele van bizonytalansággal. Amikor ráébred, milyen sok bennük a közös Nate-tel, azonnal pánikba esik. Vajon képes lesz hallgatni a szívére? Vagy félreáll, és hagyja, hogy Nate valaki más mellett találja meg a boldogságot?

 Vavyan Fable: Apád, anyád ide lőjön!
Az előrehaladottan állapotos zsarulány, Denisa Wry és szintén viselős - amúgy harcművész és kegyszerárus - barátnője horrorszerű bűnténybe keveredik, méghozzá életük kritikus napján. Ahelyett, hogy a szülőkádban vajúdnának, motoros hajszában vesznek részt a hóesésben, aztán lambadáznak a kórházban, továbbá még egy alaposan kiérdemelt eljegyzési gyűrű is eltűnik - és mily rejtelmes módon! A gólyainváziót követően Denisa gyermekágyi depresszióba süllyed, ám gyógyulása érdekében megfogadja a bölcs krízisterapeuta tanácsát. Ebből következően az akciózsaru Daniel Belloq társaságában éjjelente sírkertet, szellemvasutat, hírhedett kocsmákat látogat. Egyébként sincs otthon maradásuk. Hajlékukban go-go görlök, Chippendale-táncosok, halottkémek és pszichopaták adják egymás markába a kilincset, jórészt a szintén kopó foglalkozású, nőbolond fivérnek, Martinnak köszönhetően, aki viszont a háztetőre menekül a problémák elől, és a kéményen extrémvasal, de később majd új hobbit fejleszt ki magának. Tetőzetképpen a szomszédban lakó regényírónál gyakorta vijjog a tűzriasztó, ugyanis a habókos fickó folyton szanaszét fele-di a pipáját. Ám a latorvadász párnak nincs ideje kétségbeesésre, miként alvásra sem. Belloq a rendőrgyilkos smasszer nőt üldözi. Denisa a nőgyógyászokat öldöklő fanatikus nyomában jár. Mígnem felfigyelnek arra, hogy az ő nyomukban is lopakodnak néhányan. Jöhet a mondóka: kapd el, vagy ő kap el!
 
 Bella Andre: Csak téged látlak
A regény főszereplői korábban esküvel fogadták, hogy soha nem lesznek szerelmesek. Megtalálhatják-e mégis a szerelmet egymás karjában? 
Zach Sullivan semmit sem akar kevésbé, mint hogy két hétig vigyázzon a testvére kölyökkutyájára egészen addig, amíg nem találkozik egy kutyákkal foglalkozó, rendkívül vonzó nővel. Heather okos és szép, és találkozásuk óta Zach már csak őrá tud gondolni. Pedig úgy tűnik, hogy ő az egyetlen nő az egész földtekén, aki semmit sem akar tőle. Heather Linsey még tizenhét évesen tett fogadalmat, hogy soha nem lesz szerelmes, mert a szerelem nem más, mint hazugságok tömege. Azóta is rendületlenül kitartott a fogadalma mellett, és nem engedett a vonzó férfiak kísértésének. Azonban minél visszautasítóbb Heather, Zach annál inkább vágyik a szerelmére. Vajon sikerül-e a szerelmes férfinak elérnie, hogy Heather újra higgyen a szerelemben?
 
 Jennifer Probst: Keresd a szépet - Titkos szerelmi gyakorlatok
Genevieve MacKenzie az esküvője napján döbben rá, súlyosan félreismerte vőlegényét, a sármos és sikeres orvost, minden nő álmát. A templom ablakán keresztül menekül el az oltárnál várakozó David elől, és szökés közben fut bele legjobb barátjába, Wolfe-ba. A milliomos hotelmágnás segít neki elrejtőzni, amíg elülnek a hullámok. Genevieve és Wolfe kapcsolatát alaposan próbára teszi az együtt töltött néhány nap, de közben az is kiderül, hogy titokban mindketten többet szeretnének. Ahogy a megsebzett és megalázott David egyre erőszakosabbá válik, Wolfe igyekszik megvédeni a lányt, akihez menthetetlenül egyre közelebb kerül
Vajon érdemes kockára tenni a barátságot a szerelemért? 
 
 
Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: 
Hírek: