Májusi könyvajánló tiniknek

 Jessica Sorensen: Ella és Micha titka
"Ella fékezhetetlen, heves természetű lány volt, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá. Olyasvalakivé, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Fél, hogy otthon újból felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, főleg hogy Micha a szomszédban lakik. Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített."

"Ő volt az első szerelmem, még mielőtt összeomlott az életem. És ő most többet akar, amit én nem tudok megadni neki. Minden megváltozott. Bárcsak elmondhatnám neki, miért de képtelen vagyok. Senkinek nem mondtam el.Csak akkor ébredtem rá, mennyire szükségem van rá, amikor elment a főiskolára, és én teljesen magamra maradtam.Aztán egy nap belovagolt a városba Asher Hunt, azzal a sötét, varázslatos tekintetével és a pimasz mosolyával. Őt nem érdekelte, ki voltam azelőtt, egyszerűen csak életet lehelt abba, ami megmaradt belőlem. Sokan figyelmeztettek, hogy tartsam tőle távol magam, de ő segített elfeledni a fájdalmat, ami oly hosszú ideje fogva tartott. Nem hittem, hogy ez lehetséges, mielőtt ő besétált az életembe.
 
 Kylie Scott: Lick
"Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide! 
 
 Daniel Kraus: Trollvadászok
Jim Sturges tipikus kertvárosi kamasz a kaliforniai San Bernardinóban. Az apjával él, aki idegesítően óvja minden veszélytől, van egy túlsúlyos barátja, aki ugyanúgy utál minden kínzást (például a tornaórát), mint ő, és van egy szerelme, aki észre sem veszi. Ám minden megváltozik, amikor újra felbukkan a 45 évvel azelőtti rejtély, ami Jim és a város minden lakója életét fenyegeti. Jim kénytelen embereket (és nem embereket) toborozni, hogy leküzdjék a szörnyetegeket, amiknek addig a létezéséről sem tudott…
 
 
Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: 
Hírek: