Az emberi kiszolgáltatottság művészi ábrázolása - Klasszikus kortársaink

 A Magyar Irodalomtörténeti Társaság Heves Megyei Tagozata és a Bródy Sándor Könyvtár tisztelettel meghívja önt és kedves barátait a következő irodalmi programjára.

Az emberi kiszolgáltatottság művészi ábrázolása
KERTÉSZ IMRE: SORSTALANSÁG CÍMŰ REGÉNYÉBEN

Előadó: Dr. Szentesi Zsolt, EKF tanszékvezető főiskolai tanár

Előadásaink a 20. századi magyar irodalom kiemelkedő íróinak, költőinek alkotásaiból válogatva az érettségire készülő diákokon túl, az irodalom barátainak új megközelítésben szeretné az alkotókat és műveiket bemutatni. Az olvasó számára olykor nehezen értelmezhető szövegek az Eszterházy Károly Főiskola Magyar Irodalomtudományi Tanszékének jeles irodalomtörténész oktatói segítségével befogadható és műélvezetet nyújtó irodalmi élménnyé válnak.

Időpont:
2015. április 16. csütörtök 17 óra

Helyszín:
Bródy Sándor Könyvtár
3300 Eger, Kossuth Lajos u. 16.

A belépés díjtalan!

Következő előadásunk:
2015. április 23. - Dr. Kusper Judit:
Kapcsolatok, konfliktusok, magatartásformák Szabó Magda: Az ajtó című regényében

Tovább a rendezvény plakátjához.

A Bródy Sándor Könyvtárban tartott rendezvényen való részvétellel tudomásul veszem, hogy a rendezvényen fénykép- és videofelvétel készül, továbbá tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy az így készült fényképés videofelvételek a könyvtár által nyilvánosságra hozhatóak, felhasználhatóak. Amennyiben nem járul hozzá az Önről készített fénykép- vagy videofelvétel nyilvánosságra hozatalához, kérjük, jelezze kollégánknak. Köszönjük!

Kategória: 
Hírek: