Balázs Zsuzsa - Kékesi Enikő: Életben vagy?!

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár szeretettel meghívja Önt és barátait Balázs Zsuzsa - Kékesi Enikő: Életben vagy?! című kötetbemutatójára

Moderátor: Sinkovics Andrea, a Szent István Rádió riportere
Az est vendége: Rákász Gergely orgonaművész

Időpont: 2018. március 13., kedd 16.30
Helyszín: Bródy Sándor Könyvtár, Böngésző - Eger, Kossuth Lajos út 16.

A könyv helyben megvásárolható és dedikáltatható.

„Mindannyiunkban ott van a vágy, amely arra késztet és sürget, hogy életünket fénnyé és lánggá formáljuk. Ehhez szükségünk van iránytűre, lelki vezetőre, amely rávezet bennünket a minőségi élet útjára” – olvashatjuk az Életben vagy?! című kötet előszavában.
A könyvben 6 különleges életutat bejáró ember – Béri László Renátó karmelita szerzetes, Baráth Éva mentálhigiénés szakember, Madassery Benvin Sebastian misszionárius, Beöthy Zsuzsanna Cecília szerzetesnővér, Rákász Gergely orgonaművész és Károly Sára klinikai szakpszichológus – mesél élete fordulópontjairól, valamint azokról az értékekről és kapaszkodókról, amelyek megtartó erőt jelentettek a krízisek közepette.

„Ha elmélyülünk a hat ember hitvallásának gondolatkörében, acélosodni fog bennünk az arra irányuló akarat, hogy rátaláljunk a nekünk rendelt saját utunkra, nőni fog bennünk a béke és a harmónia, tisztulni és kristályosodni fog a szeretetre való képességünk.”