Júniusi újdonságok a Központi Könyvtárban

 Lisa Heathfield: Papírpillangók
Törött szárnnyal tudnál-e repülni? June otthona az apjával, a mostohaanyjával és a mostohatestvérével sötét titkokat rejt. Csapdába esett, mint a hálóban rekedt pillangó. De aztán June megismeri Blistert, a fiút az erdőből. És benne felfedezi a remény aprócska sugarát, amely képes őt elrepíteni messze az otthonától. Képes őt szabaddá tenni. Mert a világon minden lény megérdemli a szabadságot.
A kérdés csak az, milyen áron.

 Kathryn Croft: A lány, akit elvesztettél
Tizennyolc éve elrabolták a hathónapos lányodat. Ma visszatért? Simone és a férje, Matt némileg túltette magát a tragédián, ám fölbukkan egy fiatal nő, és közli Simone-nal, hogy hírei vannak az elrabolt gyermekről. De vajon ki ez a Grace? Meg lehet bízni benne? Amikor Grace-nek is nyoma vész, Simone mindenre elszánt kutatásba kezd a lánya és egy titokzatos asszony után, akinek életbevágóan fontos bizonyítékai lehetnek a rejtély megoldására. Miközben Simone egyre közelebb kerül az igazsághoz, baljóslatú és végtelenül veszedelmes terepre téved. 

Hanna, Móni, Flóra és Márk: igazi jó barátok, akik ügyes-bajos dolgaikat egymással beszélik meg, csupa olyan kérdést, amelyek foglalkoztatják a mai nőket (és persze a férfiakat is), de amelyeket legfeljebb csak a legjobb barátnőikkel tudnak megosztani. Jól ismerik az érzelmi hullámvasutat, néha lent vannak, máskor a csúcsra repülnek, ahogy mi mindannyian. Csetlenek-botlanak az életben, szeretnek és viszontszeretik őket, néha csalódnak, néha szárnyalnak… ugye ismerős?
 
 
Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: 
Hírek: